خانه » اخبار » برگزاری مراسم یادواره شهدا در آموزشکده سما مسجدسلیمان

برگزاری مراسم یادواره شهدا در آموزشکده سما مسجدسلیمان

روز دوشنبه مصادف با 30 مهر ماه 97 آموزشکده سما مسجدسلیمان میزبان قدوم مبارک خانواده شهدای هشت سال دفاع مقدس شهرستان در مراسم گرامیداشت و یادواره شهدا بود.

در این جلسه جناب سرهنگ رحیمی حسینی به عنوان سخنران ویژه این یادواره پیرامون شهدا و فرهنگ شهادت و حرکت در مسیر ولایت سخنرانی کردند و از دلاوری شهیدان دوران هشت سال دفاع مقدس در جمع اساتید و دانشجویان مطالب ناب و ارزشمندی بیان کردند .دکتر عبدالرضا صالحی معاون اداره آموزش و پرورش و رزمنده هشت سال دفاع مقدس و خانواده شهید از فلسفه ی زنده نگه داشتن یاد شهدا سخن گفتند و با بیان خاطرات شهیدان صالحی و گله داری و آسترکی و دیگر شهدا در حالی که چشمانش پر از اشک بود ، چشمان افراد در جلسه را اشکبار کرده و حال و هوایی خاص به محفل شهدا بخشیدند .

ادامه برنامه همراه شد با رونمایی کتاب هایی با عنوان  مردان فراموش شده نوشته سید حیدر موسوی و شهید نامه عشق سروده ی سید محمد موسوی در رابطه با شهدای عزیز جنگ تحمیلی

در پایان نیز از خانواده های شهدای گرانقدر تقدیر و تشکر به عمل آمد.

همچنین ببینید

پیام تسلیت دکتر سید محمد موسوی به مناسبت درگذشت آیت الله شاهرودی

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی یار و یاور …