خانه » اخبار » برگزاری جلسه بسیج اساتید به مناسبت هفته بسیج با سخنرانی دکتر پور بختیار

برگزاری جلسه بسیج اساتید به مناسبت هفته بسیج با سخنرانی دکتر پور بختیار

بسیج لشکر مخلص خداست           “امام خمینی (ره)”

به مناسبت هفته بسیج جلسه ای با موضوع ” استعمار و استبداد دو روی یک سکه با تاکید بر استکبار ستیزی” توسط بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید.

جلسه با سخنان دکتر عبداله مرادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و تاکید ایشان بر کارهای فرهنگی و زنده نگه داشتن یاد و نام شهدا آغاز شد و با سخنرانی جناب سرهنگ دسترنج مسئول بازرسی سپاه شهرستان و سخنرانی علمی فرزانه ی دانشگاهی جناب دکتر پور بختیار از اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر ادامه پیدا کرد. در این جلسه که با حضور هیات رئیسه و اساتید بسیجی دانشگاه و مسئولین سپاه شهرستان و جناب آقای باقی پور از دفتر امام جمعه محترم برگزار گردید با نشست بصیرتی و پرسش و پاسخ و تبادل نظرات با اساتید دانشگاه همراه بود.

در پایان دکتر موسوی مسئول بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس مرکز سما شهرستان مسجدسلیمان ضمن تبریک هفته بسیج و هفته ی وحدت و نیز میلاد نبی مکرم اسلام (ص) از همه حضار و مهمانان تشکر نمودند.

همچنین ببینید

پیام تسلیت دکتر سید محمد موسوی به مناسبت درگذشت آیت الله شاهرودی

انا لله و انا الیه راجعون درگذشت حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی یار و یاور …